Translate

21 Mart 2013 Perşembe

YALANCI TAVUK GÖGSÜ & BAMBASKA BIR HAL

Hafif, lezzetli ve pratik bir tatlı.. Özellikle agır yemeklerin ardından iyi gidiyor.. Ayrıca arttıgında aynı sekilde yemek yerine farklı sunumlarla cesitlendirebiliyorum..
Malzemeler:
1 lt süt
2,5 kahve fincanı un
3 kahve fincanı seker
1 paket vanilin
1 kasık margarin
Hazırlanısı: Margarin haric tüm malzemeleri orta ateste muhallebi kıvamı alana kadar pisiriyoruz.. Ardından altını kapatıp 1 kasık margarin ilavesi ile mikserle iyice köpürene kadar cırpıyoruz. Borcama döküp, soğuyunca buzdolapta dinlendiriyoruz ve iyice soğuyunca tarçın ve ceviz ile servise hazır hale getiriyoruz..
Ve tavuk göğsüm kayınvalidemin arkadasını ziyarete giderken sık bir hediye oldu gibi; degil mi??

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...