Translate

25 Haziran 2013 Salı

KABAK YEMEGI

Bu aralar bloguma hic vakit ayıramıyorum ve bircok seye de :) Malum asırı sıcaklar basladı, islerde yogun, tüm gün kosturmaca ile geciyor ve bitiyor. Sabahlara kadar süren tempoda sayfama da vakit ayıramamam cok normal, ama yine de ara sıra güncelleme yapmak motive ediyor insanı ve aklım burada kalmıyro :)   Bugün sıcak yaz aksamlarında yenebilecek hafif bir lezzet, Kabagın güzel hali tarifini paylasıyorum.. Dilerseniz sıcak, dilerseniz soguk olarak servis edebilirsiniz. Yanında 1 kase yogurtla, pratik bir aksam menüsü hazırdır.
Malzemeler:

  • 4 Adet Orta Boy Kabak
  • 1 Adet Kuru Sogan
  • 1 Kasık Salca
  • Zeytinyag
  • Tuz
  • Su
  • 1/4 Cay Bardagı Bulgur

Hazırlanısı:
Kabaklarımızı yıkayıp soyup diledigimiz sekilde dogruyoruz. Yemeklik dogranmıs soganları yagda soteleyip salcasını ekleyip biraz karıstırdıktan sonra kabaklarımızı ilave edip biraz pisiriyoruz. Ardından tuzu ve suyunu ekleyip 1/4 cay bardagı bulgur ekleyip pismeye bırakıyoruz... Carcabuk pisiveriyor zaten!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...