Translate

3 Ekim 2012 Çarşamba

GALETA UNLU POGACA


Malzemeler:

  • 1 Cay Bardagı Sıvıyag
  • 1 Cay Bardagı Yogurt
  • 1 Cay Bardagı Süt
  • 1 Paket Kabartma Tozu
  • Aldıgı Kadar Un
  • Az tuz

Ic Harcı Icin:

  • Beyaz Peynir
  • Maydonoz

Yag, yogurt ve sütümüzü birbiriyle karıstırıp tuz, un ve kabartma tozumuzu ekliyoruz. Güzelce yogurup, biraz dinlendiriyoruz. O sırada beyaz peynirimizi ezip, maydonozlarımızı incecik kıyıp karıstırıyoruz. Hamurumuzdan yumurta büyüklügünde parcalar koparıp, biraz inceltip, icine harcımızı koyuyoruz. Her tarafını kapatıp, galeta ununa bulayıp yaglı kagıt serili tepsimize diziyoruz. Isınmıs 200 derece fırında 25-30 dakika pisiriyoruz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...