Translate

5 Aralık 2013 Perşembe

KÖZ KARNIYARIK :)

Adı bana ait.. Kızartmadan Karnıyarık, Közlenmiş Patlıcandan Karnıyarık ya da benim gibi Köz Karnıyarık.. Bu aralar gayet doyurucu ve yanında cesit olan yemeklerden yiyoruz nedense. Sanırım bunda sporun katkısı büyük. Aksam özellikle spora gitmissek gelince tabiri caizse kurt gibi ac oluyoruz. Karnıyarık, Pirinc Pilavı ve Cacık üclüsü buna iyi bir örnek. Hem protein, hem karbonhidrat ve hem de Türk Mutfagının ana malzemesi olan yagı iyi derecede alıyoruz bünyemize.
Tarif vermiyorum cünkü eski postlarımda karnıyarıgımın tarifi mevcut. Yine patlıcanı kızartmadan közleyerek yaptım. Böyle de muhtesem olduguna yiyip karar verin derim ben..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...